Dela

Bildkälla: M. Lundberg

Den lyckliga pessimisten, 29 november

Sporren har nöjet att erbjuda rabatterade biljetter till humorföreställningen Den lyckliga pessimisten, av och med Jan Bylund och Mattias Lundberg. Föreställningen håller sin turnéfinal på ’Den lyckliga pessimisten’ här i Umeå. 

Jan och Mattias bjuder på träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor och de rekommenderar att du istället för att köpa ännu en självhjälpsbok lägger pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt!

 

Datum
Onsdag 29 november

Tid
Klockan 19.00

Plats
Idunteatern, Umeå Folkets Hus

Pris
190 kronor/biljett
Betalas via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093
Begränsat, numrerat, antal biljetter (100 st). Max två biljetter per person


För att erhålla din biljett:

  1. Fyll i ditt namn och övriga uppgifter i anmälningsformuläret nedan
  2. Betala via Swish eller Bankgiro senast den 6 oktober, klockan 13.00.
  3. Hämta din numrerade biljett från och med den 9 oktober i Stadshusets reception (kan ej skickas), mot uppvisande av legitimation


Det finstilta: Betalning sker enklast via Swish före eller vid inköp i Stadshusets reception. Observera att receptionen inte tar emot kontanter samt att kvitto och legitimation krävs vid hämtning av biljett. 

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress, arbetsplats och antal biljetter du önskar köpa, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon avbokar sin biljett efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Dela med dig:

Umeå kommun