Dela

Företagssprint i skidåkning, 16 februari

På kvällen fredag 16 februari siktar Umeå kommun på att delta med ett lag i Umeå stadssprint/företagssprinten i skidåkning. Är du intresserad av att delta som åkare i laget?

Kommunen har en friplats och vi har automatiskt ett lag anmält. Men, det saknas ännu åkare för ett fullt lag, och kanske en lagledare.

Vad krävs?

  • Du måste inte vara en duktig skidåkare, men det är en fördel om du har åkt en del skidor i vinter. Företagssprinten är på skoj, men det är också roligt om kommunens lag kan utmana.
  • Du har egen utrustning och fixar din egen vallning.
  • Du kan vara med på din fritid fredag 16 februari. Starten är 18.00. Samlingstid meddelas senare. 

Umeå stadssprint arrangeras i centrum/på kajen 16 februari, en elittävling på dagen och sedan en företagssprint på kvällen. Företagssprinten i klassisk stil är en stafett mellan lag med fyra åkare vardera, prolog och sedan A/B-final för lag som går vidare. Robertsfors kommun utmanar andra kommuner och Vindelns kommun och Vännäs kommun är också med bland 22 anmälda lag.

Läs mer om företagssprinten och vad det innebär att delta 

Sporren informerar, för utskrift 

Datum och tid

Fredag 16 februari, klockan 18.00

Plats

Kajen/Skeppsbron, centrala Umeå

Anmäl dig

Du som är intresserad, fyll i formuläret. Vi gör intresseförfrågan för att säkra intresserade åkare till laget, det är inte säkert att du kommer med. Du kommer att bli kontaktad.

Dela med dig:

Umeå kommun