Dela
Kom igen och spring tillsammans.

INSTÄLLD - Hälsoresa, 3-4 mars

Nu är det äntligen dags för en resa med Sporren! Missa inte detta tillfälle till rekreation, träning och en massa matnyttigt! Sporrenmedlemmar och en vän erbjuds möjlighet att anmäla sig till en helg i kostens och hälsans tecken med fokus på dig och din kropp. På Hotell Södra Berget i Sundsvall hålls Norrlands första Nutrition Camp arrangerat av Svenska Näringsakademin och Mood in Mind.

Vi åker från Umeå tidigt lördag morgon och programmet på Södra Berget startar ungefär klockan 9,30 med kaffe och smörgås innan första föreläsingen klockan 10.00 på lördagen. Dagen varvas sedan med föreläsningar, träning och hälsosam mat. Helgen avslutas med lunch på söndagen innan vi påbörjar bussresan hemmåt.

Bussresa, övernattning (del i dubbelrum), lunch, middag, frukost samt fika ingår i priset. Maten är specialkomponerad för just detta tillfälle och ska motsvara Näringsakademiens krav på fräsch och hälsosam mat.

Anmälan görs direkt till Svenska Näringsakademiens hemsida - se nedan under rubriken Anmälan.

 

Se här för hela programmet.

Föreläsare;

Martin Brunnberg - näringsfysiolog, föreläsare och författare

Susanne Dahlsätt - träningscoach, föreläsare och inspiratör

Mia Marklund - arbetsterapeut, personlig tränare och kostrådgivare

 

 

Datum
3-4 mars, 2018

Tid
Avresa med buss - lördag klockan ca 06.00
Åter i Umeå söndag ca 17.00

Plats
Hotell Södra Berget, Sundsvall

Kostnad
2470 kronor per person som betalas till Svenska Näringsakademien
1830 kronor per person om du inte ska övernatta på hotellet

Anmälan
Bindande anmälan görs på Svenska Näringsakademiens hemsida. Förutsatt att vi blir fler än 15 sporrenmedlemmar som ska delta kan du åka gratis med Sporrenbussen om du vid anmälan anger bokningskod: Sporren NCN


OBSERVERA att resan är inställd pga för få anmälda.

att sista anmälningsdag är nu den 29 januari.

 

Vi vill även förtydliga att det här är samma resa som tidigare fanns att anmäla sitt intresse till, då med ett senare datum i mars.

För dig som tidigare anmält ditt intresse till denna aktivitet - mejl har skickats till dig för påminnelse om att ny anmälan måste göras via ovan länk (se länk under rubriken Anmälan).

 

Dela med dig:

Umeå kommun