Dela

Bildkälla: Yogastudion

Inspirationshelg med yoga, 19-20 oktober

Inspirationshelg med Yogastudion passar extra bra för dig som har ont i rygg och nacke, inte tror att du kan yoga, har sömnproblem eller känner att du är stressad.

Dessa två dagar lägger vi stor vikt vid att långsamt och tydligt gå igenom grunderna i Ashtanga yoga och Yin yoga. Långsamt och metodiskt går vi igenom andningsteknik, och grundläggande yoga positioner.

Du kommer få ett yogapass med dig hem med bild och text så du kan fortsätta utforska hemma på egen hand.

 


Datum
19-20 oktober

Tid
Fredag klockan 17.30 - 20.00
Lördag klockan 09.30 - 12.00

Plats
Skolgatan 95, Yogastudion, Öst på stan

Kostnad
350 kronor

Övrigt
Allt du kan behöva till din yogaklass finns på studion (matta, bolster, filt).
Kom i mjuka kläder du kan röra dig i.

Ledare
Huvudlärare är Maria Bergmark, Yogastudion.
”Att leva enkelt och inte brusa upp sig över onödiga saker är ganska mycket hur jag lever mitt liv. Jag gillar inte det flummiga i yogan, utan för mig är min tid på yogamattan egentid; ett sätt att tanka min kropp och min själ. Jag får ofta höra att många gillar mitt sätt att undervisa för att jag är så vanlig. De möts inte av en flummig kvinna när de kommer till mig. Jag är praktisk, och tycker till exempel om Ashtangayogans tydliga instruktioner."

Mer information om Yogastudion

 

Sporrenrabatt på alla kurser

Om du inte kan komma till Sporrenhelgen så erbjuder även Yogastudion alla Sporrenmedlemmar 10 % rabatt på ordinarie kurser.


Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 15) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare och utbildare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas mejladressen.

Dela med dig:

Umeå kommun