Dela

Kreativitetsmässa, 18 november

Har du varit aktiv och skapat under året så är det nu dags att anmäla dig till Sporrens mässa för kreativitet och skapande!

Sporrenmedlemmar är välkomna att ställa ut och sälja sina alster denna dag. Det kan vara målningar, smycken, stickade och virkade produkter, glasfusing, keramik, scrapbooking, smycken, fotokonst, bakverk eller något helt annat! 

Årets upplaga av Sporrens Kreativitetsmässa hålls i Öppna, foajé på Väven med såväl utställare som föreläsare och work shops. 

För dig som vill ta del av eller köpa dina kollegors alster är det fri entré till Sporrens Kreativitetsmässa söndag 18 november. Vi öppnar dörrarna för alla Umeås medborgare och ser fram emot en trevlig söndageftermiddag!

 

 

Datum
18 november

Tid
Söndag klockan 12.00 - 16.00

Plats
Öppna, foajé i Väven på Västra Strandgatan 8A

Kostnad
Fri entré!

 

Hålltider under dagen:

12.00-16.00 Workshop med designmadde

13.00 Workshop med fotograf Fredrik Larsson

14.30 Jörgen Sundqvist talar om sitt skapande

 

Utställare och försäljare - gör din anmälan här!

 

 

Sporren tar en anmälningsavgift på 100 kronor för ett bord på Kreativitetsmässan. Den betalas lättast via Swish 123 041 6719 eller via Bankgiro 5904-2093 senast dagen före mässan (efter erhållet bekräftelsemejl).

Praktisk information till utställare skickas i bekräftelsemejlet som kommer ungefär två veckor före mässan.

Eventuella frågor kan skickas till maria.j.lindgren@umea.se

Sporren förbehåller rätten att ev. ställa in arrangemanget på grund av för få anmälda utställare (minst 15) och om så sker aviseras det på Sporrens hemsida.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas mejladressen.

Dela med dig:

Umeå kommun