Dela
Kom igen och spring tillsammans.

Bildkälla A. Adolfsson

Sporrens fototävling, juli-november

Sporren erbjuder alla medlemmar att vara med i vår fototävling på temat: 'Kreativ realism'. Du tolkar årets tema på ditt sätt men förutsättningar för deltagande är det samma för alla som deltar;

Publicera ditt foto på Instagram eller Facebook från 1 juli till 10 oktober och tagga med #sporrenfoto2018. Observera att vi inte kan se bilden om du har ett privat konto, eller om ditt inlägg inte är offentligt.

Du som deltar får tävla med max fyra bilder och de kan vara i färg eller svartvitt, du avgör själv. Spara gärna din bild i originalformat, som kan användas om bilden kommer med på utställningen.

Sporrens styrelse är juryn som utser tio finalist-foton för en utställning under Kreativitetsmässan på Väven den 18 november. Där avgör mässans besökare vinnaren genom att rösta på sin favorit.

Juryn bedömer bilderna efter den 1 oktober i publicerat format på respektive plattform (Instagram alternativt Facebook). Datum för juryredovisning meddelas samtliga deltagare i september.

De 10 finalisterna ska efter lämnat besked från juryn mejla utvald bild, märkt med bildens titel och fotografens initialer till sporren@umea.se, senast 15 oktober 2018. I mejlet ska framgå fotografens namn och arbetsplats.

 

 

Fotoutställning på Kreativitetsmässan

Datum
Söndag 18 november

Mässtid
Klockan 12.00 - 16.00, fotoutställning 12.00-15.00
Vinnare utses klockan 15.30

Lokal
FIKA!, Väven

Övrigt
Genom att delta i tävlingen ger du Sporren rätt att välja ut bilder för publicering på Sporrens webbplats samt offentligt visa bilderna utan ersättning. Sporren sparar bilderna sex månader efter kommande års årsmöte.


Det finstilta: Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få publicerade bilder med #sporrenfoto2108 (minst 10 fotografer) och om så sker aviseras det via Instagram eller Facebook till anmäld deltagare.

Dela med dig:

Umeå kommun