Startsida Umeå kommun
Byggledare

Vill du bidra till ett tryggt och hållbart samhälle?

Just nu arbetar vi på Detaljplan med många spännande projekt och utveckling av nya stadsdelar, till exempel Nydala sjöstad och Norra Ön. Vill du bidra till vårt arbete för ett tryggt och långsiktigt hållbart samhälle med goda livsmiljöer?

Är du utbildad planeringsarkitekt, arkitekt eller landskapsarkitekt? Du kanske till och med har erfarenhet av kommunal planering? Vill du vara med? Vi söker fler kollegor och kanske just du vill komma till oss?

Om du själv eller någon du känner är intresserad, läs mer och registrera ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Väkommen med din ansökan!

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
mejl

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare
Nyheter

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.