Startsida Umeå kommun
Handslag

Vi söker upphandlare med IT-inriktning

Jobbar du som strategisk inköpare, upphandlare, KAM, kravställare, konsult eller projektledare inom området IT-produkter och tjänster? Eller har du arbetat i en IT-verksamhet där du har ansvarat för att applicera, förvalta och styra avtalens leverans? Vi söker en ny upphandlare med inriktning inom IT-området.

Ta nästa steg i karriären och din fortsatta utveckling. Var med och utveckla vår upphandlingsprocess och ta chansen att påverka framtiden.

Om du själv eller nån du känner är intresserad, läs mer och registrera ansökan på www.umea.se/ledigajobb.

Väkommen med din ansökan!

Kontakt och support

Jobbsupport
Umeå kommun
090-16 10 99, tryck 1
mejl

Mer information

Bli en del av
Team Umeå kommun!

Umeå utvecklas snabbt och är en av Sveriges mest växande städer. Vi har två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och här finns bred kompetens. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden.

Läs mer om att arbeta i Umeå kommun på www.umea.se/jobb.

Medarbetare

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter
Pressrum

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.