Startsida Umeå kommun

Vill du jobba extra?

Är du intresserad av att söka ett extrajobb? Umeå kommun driver många verksamheter där det finns behov av korttidsvikarier och tillfälliga resursförstärkningar.

Vill du få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet? Eller har du tagit ut din examen men inte fått fast anställning än? Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i olika verksamheter? Då är det dig vi söker! Bemanningscentrum behöver vikarier som kan gå in på kort varsel inom kommunens olika verksamhetsområden för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande.

För att bli aktuell som vikarie hos oss ska du söka tjänsten som korttidsvikarie inom de områden du är intresserad av som du hittar på lediga jobb-sidan under rubriken Lediga korttidsjobb. Klicka på Lediga jobb i innehållsmenyn.

Länk till lediga jobb-sidan

Vad händer sedan?

När du har anmält ditt intresse att arbeta som korttidsvikarie går vi igenom din ansökan för att bedöma dina meriter. Vi kallar därefter till intervju utifrån de behov som finns i verksamheterna. Vi går igenom alla inkomna ansökningar och hör av oss så fort vi har ett besked att lämna.

Aktuellt just nu!

Vi söker just nu omvårdnadspersonal, vikarier inom våra verksamheter i Umeå, Holmsund-Obbola, Hörnefors och Sävar. Vi söker dig som har fyllt 18 år och har lämplig utbildning och/eller erfarenhet.

Läs mer och gör din ansökan under länken Lediga jobb till vänster. Under rubriken Korttidsvikariat hittar du annonsen

"Sommarvikariat/extrajobb vård och omsorg".

Kontakt

Har du frågor och funderingar om korttidsvikariat och hur du söker till våra verksamheter är du välkommen att kontakta oss!

Jobbsupport
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Stadshuset
Skolgatan 31
901 84 Umeå

Hitta hit

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.