Startsida Umeå kommun

Förskola och skola

Vi söker...

För- grund och gymnasieskolans verksamheter söker korttidsvikarier till skolans verksamhetsområde. Vi behöver vikarier som kan gå in med kort varsel inom skolans alla verksamhetsområden för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande. Vi behöver barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger och lärare som vill arbeta extra.

Du som söker...

Förhoppningsvis har du en utbildning som barnskötare, förskollärare, fritidspedagog eller lärare. Har du tagit ut din examen men inte fått fast anställning än eller vill du få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet. Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i de olika åldrarna eller har du inte bestämt vilken verksamhet du vill vara i? Då är det dig vi söker!

Att arbeta hos oss...

Att arbeta på vikariat innebär att du arbetar en avgränsad tidsperiod och på varierad sysselsättningsgrad.

Är detta något för dig?

Gå in på Lediga jobb i menyn till vänster och under rubriken "Lediga korttidsjobb" gör du din ansökan.

Gå till lediga jobb-sidan

Vad händer med din ansökan?

Stämmer din kompetens överens med verksamhetens behov och om du uppfyller kraven kommer du bli kallad till ett rekryteringsseminarie och en personlig intervju. För att kunna arbeta inom för- och grundskolan måste utdrag från polisens belastningsregister visas upp. Registerutdraget är giltigt i ett år så se till att du har ett aktuellt utdrag med dig till det personliga mötet.

Frågor?

Support för att göra ansökan på webben ring:
090-16 10 99 tryck 1

Telefontid
Måndag - fredag 08.15-12.00, 13.15-16.00
jobb@umea.se

Stadshuset
Skolgatan 31
901 84 Umeå

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.