Startsida Umeå kommun

Måltidsservice

På Måltidsservice sköter vi allt från tillagning och transport till servering av skolluncher inom både för- och grundskolan, gymnasieskolan samt ett flertal enheter inom äldreomsorgen.

Vi lagar ca 23 000 luncher per dag. Verksamheten är koncentrerad till 11 produktionsenheter som levererar antingen kyld eller varm mat till 44 mottagningskök. Samt 59 tillagningskök som lagar mat till sin förskola/skola. Inom Måltidsservice arbetar ca 300 personer. På många av våra verksamheter har vi också servering av frukost och mellanmål till förskolor och fritidshem.

I våra produktionskök arbetar kockar med driftsansvar, specialkostkockar och ekonomibiträden, i skolrestaurangerna arbetar restaurangföreståndare och ekonomibiträden.

Vi söker...
Inom Måltidsservice behöver vi ekonomibiträden och kockar som är intresserade av att jobba extra.

Du som söker...
Förhoppningsvis har du en utbildning som ekonomibiträde eller kock. Har gått färdigt din utbildning men inte fått fast anställning än eller vill du få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet. Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i Måltidsservice olika verksamheter eller har du inte bestämt vilken verksamhet du vill vara i? Då är det dig vi söker!

Att arbeta hos oss...
Att arbeta på vikariat innebär att du arbetar en avgränsad tidsperiod och på varierad sysselsättningsgrad.

Är detta något för dig?
Gå in på Lediga jobb i menyn till vänster och under rubriken Korttidsvikariat gör du din ansökan.

länk till lediga jobb-sidan

Vad händer med din ansökan?
Stämmer din kompetens överens med verksamhetens behov och om du uppfyller kraven kommer du att bli kallad till ett rekryteringsseminarium och en personlig intervju. För att kunna arbeta inom Måltidsservice måste utdrag från polisens belastningsregister visas upp. Registerutdraget är giltigt i ett år så se till att du har ett aktuellt utdrag med dig till det personliga mötet.

Frågor?

Support för att göra ansökan på webben ring:
090-16 10 99 tryck 1

Telefontid
Måndag - fredag, 08.15-12.00, 13.15-16.00
jobb@umea.se

Stadshuset
Skolgatan 31
901 84 Umeå

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.