Startsida Umeå kommun

Just nu söker vi

Kontakta oss om du är intresserad av följande uppdrag. Vi behöver alltid fler resurser, så även om du inte tror att dessa uppdrag passar dig, tveka inte att kontakta oss. Se kontaktuppgifter till höger.

Kontaktfamilj/stödfamilj sökes

Vi söker en stödfamilj som kan vara ett stöd och en extra resurs till en 7-årig pojke med ett funktionshinder som innebär flera funktionsnedsättningar. Han är en glad, aktiv, nyfiken och humoristisk pojke som kräver mycket tillsyn. Han tycker om tecknad film, bygga med lego samt att vara ute. Någon i familjen måste kunna teckenspråk, då han är hörselskadad. Pojkens föräldrar har själva ansökt om insatsen, då de är i behov av avlastning. Uppdraget omfattar 3 dygn/månad. Ring Anna Lindström, 090-16 30 92 eller maila anna.lindstrom@umea.se för att få mer information om uppdraget eller anmäla intresse. Datum: 2015-09-18.


Kontakt
Välkommen att höra av dig till:

Resursenheten
090-16 10 00 (växel)
mejl

Familjehemscentrum
webbplats
090-16 10 00 (växel)

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Mejl, telefon och
andra kontaktvägar

Pressrum

Snabblänkar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.