Startsida Umeå kommun

Ny tillfällig leverantör av måltider i hemmet

Sodexo levererar tillfälligt måltider i hemmet från måndag 11 juni och fram till och med november. Det innebär en ny meny utifrån vad leverantören erbjuder. Du som är kund kan vara trygg med att det ställs samma krav på näringsriktiga måltider som tidigare: Maten innehåller 20 procent ekologiska råvaror och du erbjuds olika val av husmanskost utifrån säsong. Leveransdagarna förändras inte och det är samma chaufförer som tidigare.

Ändringen beror på att Tegelslagarens kök, som normalt lagar måltider till hemmet, byggs om från juni till november för att öka sin kapacitet. När renoveringen är klar kommer Tegelslagaren att kunna laga fler måltider från grunden, bland annat med bättre logistik i köket.

– Det är roligt att vi har fått så många fler kunder än vi har räknat med från start, men det gör det också nödvändigt att bygga om köket för att tillmötesgå kundernas behov och önskemål, säger Maria Svensson, Måltidsservice, Umeå kommun.

Kontakt

Vid funderingar kan du kontakta din hemtjänst, kommunens samordnare på 090-16 21 84

eller Måltidsservice kundtjänst 090-16 48 90

Mer information

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.