Startsida Umeå kommun

Mat levererad hem till dörren

Har du svårt att själv laga din mat? Då kan du få färdiglagad mat transporterad hem till dig. Behöver du hjälp att värma din mat kan hemtjänsten hjälpa dig med det.

Du som idag har matleverans hem

Idag får du dina måltider av Medirest. Det avtalet gäller som vanligt fram till 31 augusti. Från och med 1 september 2017 tar Måltidsservice i Umeå kommun över ansvaret att tillaga din måltid. Precis som tidigare kommer din mat levereras hem till dig på måndagar och torsdagar och för samma pris.

Måltidsservice kommer att erbjuda dig en meny med lika stort urval av kött, fåger, fisk och grönsaker och med fler vegetariska alternativ. Oavsett vilken måltid du väljer får du en vällagad och smakrik maträtt fylld med näring.

Beställning av mat

Du kommer att få ett brev i början av augusti med instruktioner för hur du gör din första matbeställning från Måltidsservice.

Information kommer även att finnas här på webben.

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar
Felanmälan
Förslag, synpunkter
Pressmeddelanden

Genvägar

Sök på umea.se/kommun

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.