Startsida Umeå kommun
Webb 3

Kultur i skolan

Anmälan: Kultur i skolan våren 2018

Anmälan till Kultur i skolan Vt. 2018 är öppen från den 14 december 2017 till den 12 januari 2018

Arrangemangen är kostnadsfria för för- och grundskolan och du bokar enkelt via anmälningsformulären för respektive målgrupp.

 

Bekräftelse om platser: Under vecka 3 skickar vi ut en bekräftelse med vilka platser ni har fått eller ifall ni tyvärr har blivit utan. Bekräftelsen skickas ut via mejl till den person som du anger som kontaktperson.

Det är viktigt att vi får in anmälningar under anmälningsperioden för att vi ska kunna fördela alla platser så rättvist som möjligt. Det är inte först till kvarn som gäller under anmälningsperioden.

Efter sista anmälningsdatum samlar vi alla anmälningar vi har fått in, ser tillbaka på statistik från föregående terminer och prioriterar de som har fått lite kulturaktiviteter via oss tidigare terminer/läsår. Vi försöker vara så rättvisa som är möjligt.

Kulturbussen: Ni måste själva boka kulturbussen till dessa program.

Boka kulturbussen

 

Kontakt

Anna Berge
kulturkonsulent
090-16 33 22
070-250 89 84
kulturiskolan@umea.se

Handledarmaterial

Att öppna nya världar – en handledning om att gå på teater och dans med barn i förskola och skola

Dags för dans- en guide till dig som ser dans tillsammans med barn pch unga.

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.