Startsida Umeå kommun

Sök vuxenutbildning i vår

Dags för en förändring i ditt liv? Sök vuxenutbildning i vår! Du kan välja mellan olika utbildningsformer. Du kan även välja mellan flera yrkes-och lärlingsutbildningar. Ansök senast torsdag 22 februari för kurser som startar 26 mars. Läs mer och gör ansökan här via webben.

Vårens kurser

Behöver du komplettera din tidigare utbildning för att gå vidare? Ansökan är öppen för vissa ämnen i klassrumsklasser och alla distanskurser.

Yrkesutbildningar

Sök våra yrkesutbildningar som speglar arbetsmarknadens behov. Vi har flera utbildningar i Umeå. Vill du studera i din egen takt kan du välja mellan yrkesutbildningar på distans.

Lärlingsutbildningar

Är du intresserad av en utbildning där det mesta av lärandet sker på en arbetsplats? Lärlingsutbildning kan vara något för dig. Vuxenutbildningen i Umeå erbjuder flera lärlingsutbildningar som du kan söka nu.

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.