Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

BIC Factory-företag rekryterar

Konsultföretaget Zatisfy, som arbetar inom CE-märkning och maskinsäkerhet, anställer Johan Ek som förstärker teamet som CE-coach och elkonstruktör. Johan kommer närmast från Robot Center Norr och rekryteringen möjliggör för företaget att bredda både upptagningsområde och erbjudande.

— Idag jobbar vi primärt med produktsäkerhet men med Johans kompetens inom riskbedömning, konstruktion och CAD:ning kan vi även göra kundernas produktionsanläggningar säkra och framförallt ta kunden hela vägen från idé till färdigkonstruerad, monterad och CE-märkt lösning, säger Roberth Jonsson, konsult och grundare av Zatisfy.

Johan Ek arbetar idag med ett uppdrag via Zatisfy i Stavanger men kommer framöver fokusera på Norrland och i Umeåregionen.

— Johan tillför en enorm erfarenhet inom industrisäkerhet och har i och med det ett stort kontaktnät. Det känns kul att ha en kollega att dela resan med, både utmaningar och framgångar, fortsätter Roberth.

Johan Ek ser fram emot den nya utmaningen.

— Jag har känt Roberth en längre tid och haft förmånen att arbeta med honom tidigare, så nu kan man säga att cirkeln är sluten. Med tanke på min erfarenhet från industrin och mitt praktiska kunnande har jag mycket att tillföra för att bredda Zatisfys kompetensområde, säger Johan Ek.

Mer information:

För mer information kontakta:

Roberth Jonsson
Zatisfy
070-579 00 27

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag