Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Norra Skogsägarnas webbplats prisnominerad

Av många hundra tävlingsbidrag har Norra Skogsägarnas webbplats nominerats till Svenska Publishing-Priset i kategorin bästa organisationswebb.

Förlaget Aktuell Grafisk Information har nu presenterat de nominerade bidragen i Svenska Publishing-Prisets digitala avdelning 2013. Tävlingens jury har under sommaren bedömt användbarhet, form, verbalt innehåll och visuellt innehåll på tävlingsbidragen. Nu har juryn valt ut Sveriges fem bästa organisationswebbplatser som får tävla om vinnarstatyetten.

– Att vår webbplats har nominerats till Svenska Publishing-Priset som bästa organisationswebb känns hedrande och riktigt kul. Ett bevis på att vi tillsammans med Teknikhuset i Umeå lyckats skapa en tydlig och inspirerande kommunikation som lyfter fram privat skogsägande och samtidigt stärker vårt varumärke, säger Norras kommunikationschef Erik Jonsson.

– Det är verkligen inte varje dag man uppmärksammas på det här viset. Vi vet att den nya webbplatsen har blivit väl mottagen av Norras medlemmar och övriga målgrupper. Men att dessutom bli nominerad till Svenska Publishing-Priset känns stort. Vi är stolta och mycket glada, säger Susanne Österström Dahlqvist, vd vid Teknikhuset i Umeå.

Svenska Publishing-Priset, som varje år delas ut till företag och organisationer som lyckats speciellt väl med sin kommunikation​, är Sveriges äldsta och bredaste publishingtävling. Tävlingen arrangeras av förlaget Aktuell Grafisk Information i samverkan med tidningen Populär Kommunikation.

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag