Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Vitec tecknar flerårigt avtal med HSB

Programvara från Umeåföretaget Vitec hjälper HSB vid försäljning av bostadsrätter och äganderätter.    Vitec har tecknat avtal med HSB avseende förvaltning och nya funktioner till programvaran Vitec Säljstöd Nyproduktion.

HSB använder idag programvaran som ett stöd för sina processer vid försäljning av bostadsrätter och äganderätter men har beslutat sig för att utöka både funktionaliteten och användandet. Därför tecknar nu Vitec och HSB ett flerårigt avtal, med syfte att tillsammans arbeta långsiktigt för en bra förvaltning och ökad funktionalitet i programvaran och därmed öka nyttan för HSB.

– Vi gör en större satsning på att utveckla våra processer för försäljning av bostadsrätter och äganderätter och då är Vitec Säljstöd nyproduktion ett mycket bra systemstöd, säger Louise Almqvist, försäljningsansvarig på HSB Projektpartner AB region Nord.

– Vi ser mycket positivt på att HSB har valt att teckna det här avtalet med oss, HSB kommer att få ett bra stöd som är anpassat för att driva ett projekt hela vägen från projektstart till garantibesiktning, säger Magnus Persson, försäljningschef på Vitec.

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag