Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Digitala förändringar som skapar värde!

Torsdag 4 april l 7.15-9.00 l Studion i Umeå folkets hus

Nya digitala möjligheter väntar ständigt runt hörnet, samtidigt står många företag och organisationer inför digitala utmaningar i sin verksamhet. Denna månad välkomnar Morgonpasset några som knäckt koden.

Ander Kjellander, Umeå Science Park, berättar om satsningen med Umeå 5G, om vad det innebär att vara testmiljö för framtidens digitala lösningar och om hur samverkan stärker Sveriges första 5G-stad.

Till scenen välkomnar vi sedan Sara Lewerentz, Digitaliseringsdirektör på Region Västerbotten, som berättar om sin syn på varför hälso- och sjukvården i Sverige behöver digitaliseras för att överleva. Och om hur regionen tar sig an utmaningen för att fortsätta bryta barriärer inom e-hälsa.

Snacket fortsätter sedan med Kristin Simonsson, Polarbrödsgruppen. Kristin delar med sig av erfarenheter från att leda förändringen mot en digital arbetsplats, genom att ta steget från analog till digital på ett anpassat sätt som skapar värde för företaget.


Pris för frukosten: 80 kr, betalas på plats.


VÄLKOMMEN


Arrangörer: Umeå Kommun Näringsliv och Västerbottens Handelskammare.

Sponsorer: Handelsbanken och Sogeti

För frågor kontakta:
Nils Håkansson
076-777 35 36
nils.hakansson@umea.se


ANMÄLAN:

Sista anmälningsdag är den 3 april klockan 13.00.
Tidigare morgonpass

Morgonpassets logotyp

Datum våren 2019

7/2
7/3
4/4
2/5
29/5

I Umeå är vi nära varandra.

Gränser kan lätt suddas ut. Morgonpasset är ett forum för korsbefruktning som vanligtvis anordnas första torsdagen varje månad.

Lyssna på spännande människor som pratar om högaktuella ämnen. Och träffa andra än de du träffar på jobbet varje dag. Garanterat inspirerande!


Arrangörer:

Västerbottens Handelskammare

Sponsorer:

Handelsbanken

Info om Morgonpasset:

Vill du prenumerera på Umeå kommun näringslivs nyhetsbrev? Nyhetsbrevet innehåller information om Morgonpasset och andra lokala mötesplatser och nätverk.

Läs mer och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på länken nedan:

Nyhetsbrev

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag