Startsida Umeå kommun
Bokashi

Bokashi, kompostering och ladda din elbil

Under SEE hållbarhetsveckan 14–20 september kunde du delta i tre webbinarier: Varför fairtrade?, Bokashi och kompostering och Ladda din elbil. Här kan du se webbinarierna om bokashi och kompostering och ladda din elbil i efterhand och ta del av presentationer.

Webbinarium: Bokashi och kompostering

Maria Karlsson, trädgårdsmästare, föreläste och svarade på frågor om bokashi och kompostering. Den här föreläsningen var ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Energirådgivningen.

Se webbinariet i efterhand fram till och med 4 oktober:

Presentationer:

Matta med elbil

Webbinarium: Ladda din elbil

Elbilar kommer på bred front! Men hur "tankar" man dem och vad ska man tänka på? Energi och Klimatrådgivningen i Umeå berättar och presenterar olika bidragslösningar. Arrangör: Energirådgivningen och Studieförbundet Vuxenskolan.

Se webbinariet i efterhand fram till och med 4 oktober:

Presentation:

Fairtrade, illustration

Varför fairtrade?

Fairtrade är den enda certifieringen som har ett uttalat mål att motverka fattigdom genom att stärka människors inflytande och handlingskraft. Genom att välja Fairtrade-märkta varor bidrar du till att uppnå de globala målen i Agenda 2030. Ann-Carin Sjölander, projektledare, kommer att berätta om arbetet med Fairtade City i Umeå.

Kontakt

Torgny Forss
energi- och klimatrådgivare
090-16 17 13
torgny.forss@umea.se

Kvinna vid dator som deltar i webinarium