Startsida

Bildkälla: Yogastudion

INSTÄLLD Återhämtande yoga, 28 februari

Denna yogakväll är till för dig som vill ha hjälp att hitta ditt inre lugn. Genom yinyoga i kombination med meditation kan du skapa harmoni och balans i såväl kropp som själ.

I yinyogan är det kroppen som gör jobbet genom att du låter den sjunka in positionerna utan tvång. Det handlar om att släppa alla tankar på prestation och att bara vara i det som är.

Yinyoga är en stillsam och meditativ form av yoga som passar alla. Vi stannar i varje position i flera minuter och därigenom ges vi möjligheten att släppa taget och få kroppen att slappna av och sinnet att bli stillat.

Denna klass/workshop passar dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet.Datum
Fredag 28 februari

Tid
Klockan 18.00-21.00

Plats
Skolgatan 95, Yogastudion, Öst på stan

Kostnad
300 kronor

Övrigt
Kom som du är i följsamma träningskläder. Allt praktiskt du behöver så som matta, bolster och filtar finns på plats. Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Huvudlärare är Jessica på Yogastudion. Mer information om Yogastudion

Sporrenrabatt på alla kurser
Yogastudion erbjuder alla Sporrenmedlemmar 10% rabatt på ordinarie kurser, vilket kan vara bra att veta om du t.ex. inte kan närvara vid detta tillfälle.


Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 48 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 16) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista. Vid avbokning kontaktar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig:

Symbol i Sporrens aktivitetsbingo Sporrens aktivitetsbingo

Jubileumsaktivitet

Symbolen ovan återfinner du på Sporrens bingobricka.


Spela bingo via ditt deltagande i Sporrens aktiviteter under 2020 och var med och vinn fina priser!