Startsida

Återhämtning i ditt aktiva liv, 27 februari

Denna föreläsning handlar om att lyfta vikten av återhämtning i de aktiva och ofta stressiga liv vi lever. När vi jobbar med livsstilsförändringar och har extra fokus på träning och kost så är det minst lika viktigt att man tar med i sin plan vanor kring sömn och stress. Detta skall vi prata vidare om samt ge dig verktyg hur du kan jobba med detta.Datum
Torsdag 27 februari

Tid
Klockan 19.00-20.00

Plats
Itrims lokal, IKSU Sport

Kostnad
Gratis!


Denna aktivitet är en del av Sporrens jubileumsår och symbolen till höger återfinner du på Sporrens bingobricka. Spela bingo via ditt deltagande i Sporrens aktiviteter under 2020 och ta chansen att vinna fina priser!

Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 50 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 5) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista. Vid avbokning kontaktar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig:

Symbol i Sporrens aktivitetsbingo Sporrens aktivitetsbingo

Jubileumsaktivitet

Symbolen ovan återfinner du på Sporrens bingobricka.


Spela bingo via ditt deltagande i Sporrens aktiviteter under 2020 och var med och vinn fina priser!