Startsida

Välkommen till Guitars - The Museum

Sporren bjuder in till ett inspirerande besök i världens finaste gitarrsamling. På Guitars ryms en likadan gitarr som den Keith Richards drar igång riffet till Honky Tonk Women med. Och modellen som Jimi Hendrix tände eld på i Monterrey.

Men hur i all världen har dessa och hundratals fler sällsynta och ovärderliga gitarrer från 50- och 60-talen hamnat mitt i Umeå och blivit Guitars – The Museum? Varför hänger de inte på MoMA i New York eller Tate Modern i London?

Ta med dina kollegor och kom och lyssna till berättelsen om hur tvillingarna Åhdén från Vännäsby lyckats skapa världens förnämsta samling av vintagegitarrer i smyg, nästan i hemlighet.Datum
29 januari

Tid
Klockan 17.15

Plats
Vasaplan. Ingång via Umeå Folkets Hus

Kostnad
100 kronor


Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad.

Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 15) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista. Vid avbokning kontaktar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig:

Symbol i Sporrens aktivitetsbingo Sporrens aktivitetsbingo

Jubileumsaktivitet

Symbolen ovan återfinner du på Sporrens bingobricka.


Spela bingo via ditt deltagande i Sporrens aktiviteter under 2020 och var med och vinn fina priser!