Startsida

Klättra på IKSU, 27 januari

Har du provat att klättra inomhus? Klättring är en spännande och fartfylld idrott och tillgänglig för alla oavsett ålder eller fysisk aktivitetsnivå. 

Ta med en kollega och prova klättra med instruktör som guidar dig i IKSU Sports klätterhall "Lofoten" som är utformad efter gällande europeisk säkerhetsstandard.Datum
27 januari

Tid
Klockan 18.30 - 19.45

Plats
IKSU Sport, Klätterhallen
Sportgränd 7

Kostnad
200 kronor

Övrigt
Inga förkunskaper krävs.
Instruktör från IKSU och utrustning i form av selar och skor ingår i priset.


Mer information om IKSU Sport klättring

Det finstilta: Sporren förbehåller sig rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 6) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista. Vid avbokning kontaktar vi dig via mejl. Vi prioriterar nybörjare till denna kurs.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig:

Symbol i Sporrens aktivitetsbingo Sporrens aktivitetsbingo

Jubileumsaktivitet

Symbolen ovan återfinner du på Sporrens bingobricka.


Spela bingo via ditt deltagande i Sporrens aktiviteter under 2020 och var med och vinn fina priser!