Startsida

INSTÄLLT!

Tyvärr måste vi ställa in lunchdanserna på grund av sjukdom.
Vi tycker såklart det är väldigt tråkigt men med hänsyn till rådande läge så finns det inga tveksamheter.

Kanske kan vi ordna med nya tillfällen längre fram i tiden - håll koll på Sporren!

Lunchdans 18 mars-8 april, 2020

Vill du göra något extra roligt i vår? Kom och dansa med Sporrenmedlemmar på onsdagar under vecka 12 till 15. Detta är för alla som vill släppa loss och ladda energi!

På luncherna kommer vi att dansa contemporary som är en flödande, energisk dans med fria rörelser. Vi kommer att jobba med golvmoment och olika övningar där fokus ligger på rörlighet, balans och flöde. Klasserna avslutas med en djupare stretch.

Datum
Start 18 mars, sedan ytterligare 3 onsdagar

Tid
Klockan 12.15-12.45

Plats
Umeå Dansskola, 1 trappa ner i Sagagallerian

Kostnad
60 kronor/gång

Övrigt
I dans är det ”kom som du är” som gäller.
Tänk på att kläderna bör vara bekväma och tåla att bli svettig i.

Anmälan
Anmäl dig till den onsdag du vill dansa på lunchen! Det går att hoppa in när som helst under perioden eller bara välja att gå på enstaka tillfällen. Anmälan är bindande och frånvaro debiteras med full kostnad.

Det finstilta: Vid frånvaro ej anmäld 4 dagar innan aktivitetstart debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress, arbetsplats och dag du vill dansa. Vi skriver upp dig på en reservlista och vid eventuell avbokning kontaktar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig:

Symbol i Sporrens aktivitetsbingo Sporrens aktivitetsbingo

Jubileumsaktivitet

Symbolen ovan återfinner du på Sporrens bingobricka.


Spela bingo via ditt deltagande i Sporrens aktiviteter under 2020 och var med och vinn fina priser!

Fråga efter koden på plats.