Startsida

Bildkälla: Umeå Dansskola

Danskurs, start 21 oktober

Danskurs med fokus på rytmik, rörelse och dansglädje

Pä denna kurs kommer vi lära oss att dansa Jazz och Modernt. Alla klasser inleds med uppvärmning innan arbetet med olika teknikövningar och roliga kombinationer kommer igång.

Jazzdansen är uttrycksfull och fysisk i sitt utförande med mycket rytm och musikalitet. Jazz kan dansas till olika typer av musik och ses ofta i många olika sammanhang, både i kommersiella samband med promotion, artister och shower men även i lyrisk och scenkonstnärliga former. Jazz i sin rena form innebär mycket förflyttningar, låg tyngdpunkt. Snabba ändringar i dynamik mellan hårda och mjuka rörelser, långsamt och snabbt samt stort och litet.

Modern dans är en flödande, utrycksfull dans med fria rörelser. Fokus ligger på känsla, teknik och budskapet i dansen. Vi jobbar mycket med uttryck, golvmoment, improvisation och att hitta ett flöde i rörelserna.

Information om Umeå Dansskola

Datum
Måndag 21 oktober

Tid
Klockan 20.15 - 21.15

Plats
Sagagallerian, 1 trappa ner

Kostnad
270 kronor

Betalas via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter bekräftelsemejl ungefär 1 vecka innan kursstart.

Ledare
Huvudlärare är Suvi-Sisko

Övrigt
I dans är det ”kom som du är” som gäller.
Tänk på att kläderna bör vara bekväma och tåla att bli svettig i.


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Dela med dig: