Startsida

Bildkälla: Tenton

Prova FortGjort, 22 o 24 oktober - INSTÄLLD

Räknar du dig till de nästan 80 procent av befolkningen som har liten, ingen eller dålig träningserfarenhet, eller som helt enkelt inte får tid och möjlighet att skapa en regelbundenhet i sin träning?

Här är ett oemotståndligt erbjudande till dig och dina kollegor: Prova Tentons FortGjort Träning som skapats utifrån 5 viktiga byggstenar för att tilltala just denna målgrupp;

  • Tid är den största anledningen till att människor inte tränar regelbundet. FortGjort Träning är för dig som vill ha tid att träna då alla våra gruppträningsaktiviteter endast är 25 minuter.
  • Variation är viktigt för din motivation och för att du ska få effekt av din träning. FortGjort Träning erbjuder 27 stycken olika gruppträningsaktiviteter.
  • Enkelhet är A och O för att du ska få valuta för din träning. Alla gruppträningsaktiviteter är enkelt uppbyggda för att du ska få mycket träning på kort tid.
  • Glädje gör att du vill ha mer. Med FortGjort Träning slutar du när det är som roligast.
  • Användarvänligt för alla. Gruppträningsaktiviteterna i FortGjort Träning är förkoreograferade vilket ger inspiratören möjlighet att lägga fokus på det som är viktigast: deltagarna. Alla övningar och rörelser går att nivåanpassa vilket gör att varje deltagare kan arbete utefter sin individuella förmåga.

 

 

Datum
Tisdag 22 oktober
Torsdag 24 oktober

Tid
Tisdag klockan 11.30 - 11.55
Torsdag klockan 17.30 - 17.55

Plats
Trattgränd 1 E, Tenton Fitness & Gym, Ersboda Torg

Kostnad
GRATIS

Ledare
Huvudlärare är Jenny Ross, Gruppträningsansvarig Tenton

Övrigt
Information om Tenton

Information om erbjudande om motionskort hos Tenton på intranätet


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 100 kr. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

 

Anmälan till FortGjort på lunchen 22 oktober


Anmälan till FortGjort på kvällen 24 oktober

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress, arbetsplats och vilket pass du vill gå. Vi skriver upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare och utbildare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas mejladressen.

Dela med dig: