Startsida

Bildkälla: Cardskipper

Sporrens medlemskort för 2019

Tre sätt att komma över ditt medlemskort:

1.

Från och med 2019 kan du ha 'Sporren i din hand'. Med ditt personliga digitala Sporrenmedlemskort kan du enkelt nyttja dina Sporrenrabatter och delta i Sporrens evenemang.

Ladda hem en gratisapp som heter Cardskipper och registrera dina uppgifter för att få ditt digitala Sporrenmedlemskort (kostnadsfritt).

2.

Vill du fortsätta med det tryckta pappersmedlemskortet istället kan du hämta ditt medlemskort i receptionen på Stadshuset. 
Deras öppettider är 08.00-17.00 (vintertid)

3.

Ska ni beställa till arbetsgruppen så fråga dina kollegor om de vill ha digitala eller tryckta medlemskort innan ni beställer för rätt antal. Tryckta medlemskort beställs via nedan formulär.

Vi behöver veta:

  • Vem du är (beställarens namn)
  • Din mejladress (beställarens mejl)
  • Din arbetsplats (förtydliga med namn på gruppen under rubriken Annat)
  • Var vi ska skicka dem (fullständig postnummeradress eller internpostadress) 
  • Hur många tryckta medlemskort ni önskar (antal medarbetare som önskar papperskort istället för det digitala medlemskortet)

Medlemskortet är personligt och en värdehandling. Namn och verksamhets-tillhörighet skall anges på kortet. Kortet ska visas för att erhålla Sporrenrabatt (se rabattställen).

Det finstilta: När du anmäler dig som beställare av medlemskort samtycker du till att vi sparar och använder din adress för att skicka beställda medlemskort.

Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar adressen så länge medlemskortet gäller. När giltighetstiden gått ut raderas adressen.

Dela med dig:

QR-kod för länk till registrering och betalning i Cardskipper