Startsida

Bildkälla: Yogastudion

Yogainspiration, 18-19 oktober-INSTÄLLD

Denna helgkurs är till för dig som är ny inför fysisk yoga eller som inte har gått på en yogastudio innan.

Här hittar vi sätt att möta just dina behov. Vi fokuserar på din kropp, din lust, din ork, dina utmaningar, på ett sätt som det inte alltid finns utrymme för på andra yogalektioner i grupp. De konkreta kunskaper du får med dig efteråt gör att du kan börja välja din egen väg och dina egna variationer i yogan.

Vi är två lärare på kursen hela vägen så det finns massor av hjälp att få. Om du tidigare tvekat och trott att yoga inte passar dig oavsett anledning så är det nu du ska ge detta en chans. Ingen kan vara för stor, för stel, för klumpig eller för trög! Här anpassar vi yogan så att den blir mer välgörande och stärkande och rolig just för dig.Datum
18-19 oktober

Tid
Fredag klockan 17.30 - 19.30
Lördag klockan 11.00 - 13.00

Plats
Skolgatan 95, Yogastudion, Öst på stan

Kostnad
360 kronor
Betalas via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter bekräftelsemejl ungefär 1 vecka innan kursstart.

Övrigt
Allt du kan behöva till din yogaklass finns på studion (matta, bolster, filt).
Kom i mjuka kläder du kan röra dig i.

Ledare
Huvudlärare är Maria Bergmark, Yogastudion.
”Att leva enkelt och inte brusa upp sig över onödiga saker är ganska mycket hur jag lever mitt liv. Jag gillar inte det flummiga i yogan, utan för mig är min tid på yogamattan egentid; ett sätt att tanka min kropp och min själ. Jag får ofta höra att många gillar mitt sätt att undervisa för att jag är så vanlig. De möts inte av en flummig kvinna när de kommer till mig. Jag är praktisk, och tycker till exempel om Ashtangayogans tydliga instruktioner."

Mer information om Yogastudion


Sporrenrabatt på alla kurser

Om du inte kan komma till Sporrenhelgen så erbjuder även Yogastudion alla Sporrenmedlemmar 10 % rabatt på ordinarie kurser.


Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 15) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare och utbildare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas mejladressen.

Dela med dig: