Startsida

Sporren firar jubileumsår 2020

Till vänster finner du alla aktuella aktiviteter under rubriken "Aktuellt"
Under den nya rubriken ovan "Sporren 50 år" finner du information om vad som händer under 2020 då vi satsar på att bjuda in till fler hälsosamma upptäckter för dig som medlem.

Från och med i år har du möjlighet att planera aktiviteter som du vill prova via Sporrenbladet där vi samlat information kvartalsvis. På Sporrenbladets sista sidan finner du även en bingobricka som du kan spela på under året!

Vi har kvar informationen om dina förmåner/rabatter som Sporrenmedlem under rubriken ovan "Rabattställen" och likaså informationen om vad som gäller för att bli och vara Sporrenmedlem under rubriken "Medlem"

"Om oss" är en rubrik för det mesta som gäller Sporren; styrelsen, minnesanteckningar, Årsberättelser, stadgar, allmänna villkor med mera.

Du kan alltid nå första sidan genom att klicka på loggan uppe till vänster.

Fira med oss!

Under hela året kommer vi bjuda in till diverse aktiviteter, prova-på-tillfällen och mycket mer. Håll koll på vår app och hemsida, sprid ordet, tala med dina kollegor om Sporren!
Hjälp oss att fira Umeå kommuns Personalförening Sporrens 50 år av aktiviteter tillsammans!

Kontakt

sporren@umea.se
090-16 18 88

Skaffa medlemskort i telefonen

Prenumerera

Hantera prenumeration

När du anmäler dig som prenumerant samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka mejl om nyheter från Sporren.

Mejladressen sparas automatiskt i webbpubliceringssystemet. Vi delar inte mejladressen med någon annan. När du avslutar din prenumeration raderas mejladressen.