Dela

Bildkälla: A. Burwall

Allmän lydnadskurs, 27 mars

För dig och din hund erbjuder Sporren en allmän lydnadskurs under fem tillfällen. Målet med kursen är att erhålla grundläggande kunskap om hur hunden fungerar, hur de går tillväga vid inlärning, vikten av ledarskap etc.

Vi kommer att blanda praktisk dressyr med teori med grunderna i en allmän hundkunskap. Den praktiska delen kommer att vara förlagd utomhus och den teoretiska delen kommer ske inomhus.

Teori: Allmän hundkunskap, ledarskap och inlärning

Praktik: Kontakt, linförighet, sitt/ligg, stanna kvar, inkallning, störningsträningDatum
Onsdagar med start 27 mars (3, 10, 17, 24 april)

Tid

Klockan 18:00 - 21:00

Plats
Sjöfruskolan, Umeå

Kostnad
400 kronor

Ledare
Anders Burwall, utbildad instruktör av Hundskolan vision genom Svensk Bretonklubbs försorg

Övrigt
Hundarna får stanna i bilarna under kursens teoridelar.
Begränsat antal hundekipage - först till kvarn gäller!


Mer information om Anders Burwall


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 6) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig:

Umeå kommun