Dela

Bildkälla: Umeå BSKT

Basket, 7 februari - INSTÄLLD

Sporren bjuder in dig och dina barn till ett basket event utöver det vanliga. Umeå BSKT möter Jämtland basket och du har chans att få lära dig mer om denna väldigt publikvänliga sport.

Innan matchen börjar får barnen träffa en eller flera spelare och prova basket och sen får de varmkorv och festis vid planen. Ni vuxna bjuds på kaffe, thé och kaka och informeras om Umeå BSKT, deras värderingar, sociala insatser och regler. Det blir besök av coach eller assistent och eventuellt en spelare, de drar förutsättningar för matchen, spelare att se upp med och så får ni matchprogram. Ta chansen att ställa frågor!

Det blir tävling under kvällen och tillfälle för barn som vill att springa in på plan att göra det med var sin spelare när matchen startar. Ni vuxna håller till i guldrummet och sedan ansluter barnen till föräldrarna efter inspring.

Ni ser första halvlek tillsammans, återsamlas för tävlingar och information innan ni fortsätter med att se andra halvlek.

 

Datum 
Torsdag 7 februari

Tid
Samling klockan 17:00
Matchstart klockan 18:04

Plats
Umeå Energi arena Vatten

Kostnad
Vuxen: 100 kronor
Barn: 60 kronor

Betala via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter du fått bekräftelsemejl att aktiviteten blir av, dock senast dagen för aktiviteten.

Övrigt
Kaffe, thé, kaka, varmkorm och festis bjuds under kvällen vilket ingår i priset.

 

Mer information om Umeå BSKT


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 100 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig:

Umeå kommun