Dela

Bildkälla Fredrik Larsson

Bli en bättre fotograf, 19 september

Har du ett stort intresse av att vilja lära dig fotografera mer och bättre - då kan det här vara något för dig!

På denna grundkurs får du lära dig hur kameran fungerar och hur saker som ISO, bländare och slutartider hänger ihop och varför de är viktiga.
Lär dig hur du ska hålla i din kamera, hur du ska stå, hur du ska jobba med kompositionen, gyllene snittet m.m. Dessutom kommer vi att kika på och diskutera olika bildexempel.

 

 

Datum
Onsdag med start 19 september +3 träffar (26 september, 3 och 10 oktober)

Tid
Klockan 19.00- 20.30 

Plats
Meddelas i mejlbekräftelse före kursstart

Deltagaravgift
400 kronor

Ledare
Fredrik Larsson, har en lång erfarenhet som professionell fotograf och arbetar i flera olika genrer, men hans specialitet är bilder där han jobbar med människor i alla olika åldrar och kan sätta människan och känslan i fokus.

Övrigt
Du behöver en kamera som man kan ställa manuell bländare, iso och slutartid på (systemkamera eller modernare kompaktkamera, eventuellt mobilkamera).

Du kan även passa på att delta med dina bilder i Sporrens fototävling för chans att bli en av tio som får ställa ut sina bilder i finalen på Kreativitetsmässan där även Fredrik Larsson kommer hålla work shop för alla fotointresserade.

Läs mer om Fredrik Larsson på www.fredriklarsson.se


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 6) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas mejladressen.

Dela med dig:

Umeå kommun