Bildkälla Skellefteå kommuns Personalförening

Fjällvandring på Kungsleden, 18-27 juli

Sporrenmedlemmar erbjuds följa med Skellefteå kommuns personalförening som ordnar en fjällvandring som sträcker sig över 9 dagar och bl.a. inkluderar toppförsök på Sveriges högsta fjäll Kebnekaise.

Tillsammans med rutinerade och utbildade guider får du möjligheten till en tur som ger dig en fantastisk upplevelse av fjällvärlden. Sträckan är vald med omsorg och ger fin överblick över internationellt kända platser som Lapporten, Abisko nationalpark, Tjäktjapasset samt Kebnekaisefjällens högalpina toppar med sina glaciärer.

På denna aktivitet är det möjligt att ta med sig familjemedlemmar eller vänner. Under vandring bor vi i tält, lagar vår mat på stormkök och går gemensamt mellan lägerplatserna.

Du som deltar i detta arrangemang behöver inte ha erfarenhet från tidigare fjällvandringar med tält men bör ha god vardags kondition. Räkna med att bära ca 15-20 kg (proviant, tält, bränsle och kök). Dagsetapperna varierar mellan 8-15 km.

 


Datum
18 juli - 27 juli, 2019

Plats
Abisko-Nikkaloukta, Norra Kungsleden

Pris
1650 kronor/person
Betalas till BG 171-9673 eller Swish 123 023 7727
I avgiften ingår, planering, guider och administrativa kostnader.
Resa till och från Abisko/Nikkaluokta samt 2 båtresor (ca 300 kr/båtresa) under vandringen och övriga kostnader betalar deltagarna själva.

Övrigt
Ålder + 15 år.
Guider: Stefan Olausson och Eva Söderström

Anmälan
Skicka anmälan och eventuella frågor till personalforening@skelleftea.se 

 

Information om Kungsleden


Dela med dig: