Dela

Bildkälla: Maria H Oppman

Hantera stressen! INSTÄLLD!

Maria H Oppman är föreläsare och egenföretagare med ett förflutet inom Umeå kommun. Sporren bjuder in dig att lyssna till och inspireras av Maria när hon talar om hur det var när hon hamnade i utmattningssydrom och hur hon hanterat det. Du får ta del av hur olika händelser i livet kan skapa stora påfrestningar. För många av oss så rullar livet på och man prioriterar inte eller sätter sig själv i fokus för att tillåta sig tid för återhämtning.

Maria hälsar dig varmt välkommen att ta del av hennes resa!

 

 

Datum 
Onsdag 17 oktober

Tid
Klockan 18.30 - ca 20.00

Plats
Hembygdsgården, Sävar

Talare
Maria H Oppman

Kostnad
50 kronor

Först till kvarn gäller - anmäl dig nedan! 

 

Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 15) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig:

Umeå kommun