Dela

Kundaliniyoga, 12 september

I den här kursen kommer vi att fokusera på dels hur vi kan göra våra kroppar så mjuka och sköna som möjligt, dels hur vi kan får en bättre andning. Andningen är en spännande mekanism, som vi ofta inte tänker så mycket på så där till vardags. Den sköter sig ju själv, för det mesta. Men andetaget är något som påverkar hur vi mår otroligt mycket både till kropp och själ. Så med kunskap om detta, medvetenhet och bra teknik så kan vi styra och kontrollera vår hälsa och allmänna mående på ett djupt plan. Att andas på speciella sätt kan tex ta oss ur stress och in i ett mycket mer avslappnat tillstånd. En annan teknik hjälper till när vi behöver mer energi.


I dessa klasser fördjupar du din kunskap kring andetaget och får kunskap kring vad man faktiskt kan påverka med det, samtidigt som din kropp och dina lungor får en skön workout.

 


Datum
Start 12 september, sedan ytterligare 7 tillfällen

Tid
Klockan 16.30 - 17.30

Plats
Storgatan 43 C, 1 trappa upp. Ingång inne på gården (portalen brevid Fitness24Seven)

Kostnad
600 kronor

Ledare
Huvudlärare är Maja Tellegård, leg arbetsterapeut med 15 år erfarenhet av rehabilitering, och internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, Hon har arbetat som yogalärare i 20 år, på heltid i 15 år. Driver Norrlands Kundaliniyogacenter i Umeå och ansvarar och undervisar på yogalärarutbildningarna i Kundaliniyoga i Stockholm, Umeå, Vasa och Oslo, steg 1 och 2. Maja är också utbildad Ayurvedisk hälsorådgivare och terapeut.

För mer information om Norrlands Kundaliniyogacenter

 

Sporrenrabatt på alla kurser
Om du inte kan komma till Sporrenklassen så erbjuder centret alla Sporren-medlemmar 10 % rabatt på våra vanliga träningskort samt vissa helgkurser. Du får även 10% rabatt för ayurvedakonsultationer, samt Sat Nam Rasayan, yogisk healing. Vissa kurser har vi anmälan på som nybörjarkurs, Yogarehab mfl och mer info finner du på hemsidan. Vårens klasser startar vecka 36.


Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 15) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

 

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas mejladressen.

Dela med dig:

Umeå kommun