Dela
Kom igen och spring tillsammans.

Bildkälla: Ubhk

Nosework-kurs, 14-15 april

Nosework är en relativt ny hundsport som Sporren erbjuder hundägande medlemmar att prova. Denna kurs erbjöds även 2017 och fick gott omdöme av deltagarna.

Nose work är en bra och rolig aktivering för alla hundar och man kan träna det året om, var som helst och på sin egen nivå. Alla hundar är välkomna!

I Nose work lär man hunden att hitta specifika dofter på utvalda platser. På denna intensivhelg går vi igenom momenten ’behållare’ och ’inomhus’ och då med doften eukalyptus.

Ni kommer att få verktyg att ta med er hem för fortsatt träning efter kursen.

 

Datum
14-15 april

Tid

Klockan 09.30 - ca 15.30

Plats
Forslunda gymnasium (parkera mittemot veterinären)

Kostnad
600 kronor

Ledare
Anna-Lott Ingvarsson, A-L's Hundliv

 

På sidan www.snwk.se kan ni läsa mer och se lite filmer på hundar som tränar.

 

Mer information om A-L's Hundliv

 

Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 5) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, hundens namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Dela med dig:

Umeå kommun