Dela

Bildkälla: Navet

Prova gratis vattenträning, 13 mars

Sporren bjuder in dig att prova en träning utöver det vanliga. Välkommen att testa Aqua Circle 45 på Navet! Aqua Circle är en stationsbaserad träning med främst styrka men även inslag av kondition. Med tidsbestämda intervaller tränar du igenom hela kroppen på stationer där övningarna varierar. Under träningspasset är vi i vår varma multibassäng som är 34 grader varm och vattendjupet är under passet 130 cm.

Kom och testa – du kommer garanterat få en rolig upplevelse!Datum
Onsdag 13 mars

Tid

Klockan 11:00 - 11:45

Plats
Navet, Kyrkogatan 6

Kostnad
Kostnadsfritt

Övrigt
Inga förkunskaper krävs.
Om hungern kryper sig på efter passet finns det både lättare och rejälare lunch att köpa i Navets restaurang. Det går också bra att ta med egen matlåda och bestick. Det finns micro att låna i restaurangen.


Mer information om Navets vattenträning


Det finstilta: Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 8) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig:

Umeå kommun