Bildkälla: youskiumea

Skidteknik med You Ski, 25 februari

Sporren erbjuder en genomgång av allmän skidteknik till dig som gillar att åka skidor på längden. För att få ut mer av din skidåkning eller bara för att putsa upp dina kunskaper erbjuder vi ett tillfälle att tillsammans med Jonas Sundell, You Ski, som är certifierad längdcoach genom Svenska Skidförbundet, och har arbetat som längdinstruktör i både Nya Zeeland och Kanada.

 

 

Datum 
Måndag 25 februari

Tid
Klockan 18:00-19:30

Plats
Gammlia

Kostnad
250 kronor

Betala via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter du fått bekräftelsemejl att aktiviteten blir av, dock senast dagen för aktiviteten.

Övrigt
Du kommer med egen utrustning och har ordentligt fäste under skidorna.
Saknar du utrustning men vill vara med ändå så går det att låna/hyra skidor via till exempel Fritidsbanken eller IKSU Sarek.
Det går att kontakta Jonas på info@you-ski.se så kan han ordna så att du kan hämta skidor du vill hyra från IKSU Sarek lördagen innan, dvs. den 23 februari.

 

Mer information om Jonas @youskiumea


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 100 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 8) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig: