Dela

Bildkälla: Västerbottens museum

Slöjd på museet, 23 oktober

Sporren bjuder in dig till en kväll i de Samiska vistena på Västerbottens museum. Det blir föreläsning om trä och hantverk. Ämnesval i skogen och möjlighet att lära sig om kåtornas konstruktion. För alla som är nyfikna på att lära sig mer!

 

 

Datum
Tisdag 23 oktober

Tid
Klockan 18.30-ca 19.30

Plats
Samling i muesets entrée

Ledare
Isac Enetjärn

Kostnad
60 kronor

Välkommen!

 

Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 5) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.


Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig:

Umeå kommun