Bildkälla: Pensionsmyndigheten

Spara smart, 8 augusti - INSTÄLLD!

Aktiviteten är INSTÄLLD på grund av för få anmälda.

Kom och lyssna till hur du kan påverka ditt eget pensionssparande - en viktig del av din privata ekonomi. Pensionsmyndigheten, som har i uppdrag av regering och riksdag att öka kunskapsnivån inom pensionsområdet kommer för att tala om hur det fungerar i stort och hur du som individ kan påverka pensionen genom de olika val man gör i livet.

Informationen tar ca 1 timme och handlar om din privatekonomi med tyngdpunkt på den allmänna pensionen. Vi tar även upp tjänstepension, privat pension och skattefrågor samt en genomgång av sidan Min Pension och prognosverktyget.

Nedan är några vanliga frågeställningar och tips som tas upp...

  • Behöver jag spara mer?
  • Vad betalar jag i skatt?
  • När kan jag gå i pension?
  • Hur mycket förlorar jag om jag går i pension i förtid?
  • Hur ska jag göra med min tjänstepension? Vad är smartast för dig?
  • Tips för din personliga prognos på Min pension

Vill du personligen ha mer hjälp går det att ordna med individuell information som då kan bokas till ett annat tillfälle.Datum 
Torsdag 8 augusti

Tid
Klockan 17.00 - ca 18.15

Plats
Rådhusesplanaden 6, Kommunfullmäktigesalen

Kostnad
50 kronor

Betala via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter att du fått bekräftelsemejl att aktiviteten blir av, dock senast dagen för aktiviteten.


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 50 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 20) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig: