Startsida

Spela Pokémon Go, 7 maj

För dig som vill prova något nytt erbjuder vi en Pokémon aktivitet tillsammans med kollegor, vänner, barn eller barnbarn som kan introducera och hjälpa dig med spelet.

Det första Pokémon-spelet lanserades år 1996 till Nintendos Game Boy. I originalspelet går spelaren runt i en stor värld bestående av städer och landsbygd. Spelvärlden befolkas av människor och små djurliknande varelser vid namn Pokémon. Spelet går ut på att fånga så många olika Pokémon som möjligt, 'utveckla' dem och ställa upp i mästerskap där de möts i en kamp mot varandra.

Pokémon Go har i stort sett samma upplägg som originalspelet, med skillnaden att den värld spelaren befinner sig i är det verkliga världen. Genom att använda den GPS-funktion som finns inbyggd i dagens mobiltelefoner behöver du som spelare röra dig runt utefter de faktiska vägar som finns där du befinner dig för att förflytta dig i spelet.Datum
Tisdag 7 maj

Tid

Klockan 16:00 - 18:00

Plats
Översten, Stadshuset

Kostnad
Gratis!

Ledare
Gunnel Thorén, med flera

Övrigt
Ta med din mobiltelefon. Bjud med en kollega, vän, eller familjemedlem!
Vi inleder med introduktion och förklaring till vad man behöver och hur man gör för att spela Pokémon Go. Under denna första timme bjuds du på något att dricka och en smörgås. Efter det går vi ut i staden och spelar tillsammans.


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 50 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 6) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig: