Startsida

Foto: A-M Iseklint

Vandring bland fåglar, 3 september

Följ med Sporren på en naturvandring där vi även kan skåda fåglar. Tillsammans med Ann-Margrethe Iseklint vandrar vi tillsammans ca 3 kilometer i Drumlinlandskap vid Skeppsvik. Ett område som Ann-Margrethe känner väl och kan berätta mer om på plats.

Vi kommer bland annat att gå på stigen som du ser på bilden ovan där havet ligger bara ett tiotal meter från den täta naturskogen.Datum 
Tisdag 3 september

Tid
Klockan 17:30 - ca 20:30

Plats
Skeppsvik - Gergrundet

Ledare
Ann-Margrethe Iseklint, Iseklint Natur och miljö. Ann-Margrethe är med i UFF (Umeå fågelförening) styrelse och håller guidade vandringar.

Övrigt
Du väljer själv om du vill ta med eget fika att njuta av längst ute på Gergrundets sydspets. Samkörning sker i bilar till Skeppsvik. Välj skor och kläder efter väder. Ta gärna med kikare om du har.

Kostnad
50 kronor

Betala via Swish 123 041 6719 alternativt BG 5904-2093 efter att du fått bekräftelsemejl att aktiviteten blir av, dock senast dagen för aktiviteten.

Först till kvarn gäller - anmäl dig nedan!


Det finstilta: Vid frånvaro (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare 50 kronor. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 10) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Om så sker meddelar vi dig via mejl.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos deltagare när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen ett halvår efter avslutat årsmöte. När årsredovisning skett raderas lämnad information.

Dela med dig: