Startsida

Yoga, 4 september

På höstens Kundaliniyogakurs erbjuds du att med hjälp av yoga och meditation, lära dig hantera livets påfrestningar på ett skönt och balanserat sätt. Du lär dig tekniker för att på bästa sätt skapa en mer vital och mindre stressfylld vardag. Syftet är att på yogamattan lära in tekniker som du sen enkelt kan fortsätta med hemma, med det material du får med dig.

Kurserna utgår ifrån nybörjarnivå.

I klasserna använder vi enkla yogapositioner sammansatta i speciella serier med tydlig terapeutisk effekt. I varje klass ingår också andningstekniker, djupavslappning samt meditationer för att ta hand om hela dig samtidigt. Yogaformen är lättillgänglig och lämplig för alla, oavsett ålder och fysisk kondition.

För dig som vill prova yoga innan kursstart bjuder Norrlands Kundaliniyogacenter in till gratis prova-på-klasser under vecka 34 och 35.Datum
Start 4 september, sedan ytterligare 7 onsdagar

Tid
Klockan 16.30 - 17.30

Plats
Storgatan 43 C, 1 trappa upp. Ingång inne på gården (portalen brevid Fitness24Seven)

Kostnad
600 kronor

Ledare
Huvudlärare är Maja Tellegård, leg arbetsterapeut med 15 år erfarenhet av rehabilitering, och internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, Hon har arbetat som yogalärare i 20 år, på heltid i 15 år. Driver Norrlands Kundaliniyogacenter i Umeå och ansvarar och undervisar på yogalärarutbildningarna i Kundaliniyoga i Stockholm, Umeå, Vasa och Oslo, steg 1 och 2. Maja är också utbildad Ayurvedisk hälsorådgivare och terapeut.

Det finstilta: Vid frånvaro vid kursstart (ej anmäld inom 24 timmar från aktivitetstart) debiteras anmäld deltagare full kostnad. Sporren förbehåller rätten att eventuellt ställa in evenemanget på grund av för få anmälda (minst 15) och om så sker aviseras det via mejl till anmäld deltagare.

Välkommen!

För mer information om Norrlands Kundaliniyogacenter

 

Sporrenrabatt på alla kurser

Om du inte kan komma till Sporrenklasserna så erbjuder centret alla Sporren-medlemmar 10 % rabatt på vanliga träningskort samt vissa helgkurser.

Om det är fullbokat men du ändå vill anmäla ditt intresse går det bra att skicka ett mejl till sporren@umea.se där du anger ditt namn, mobilnummer, mejladress och arbetsplats, så skriver vi upp dig på en reservlista ifall någon lämnar återbud efter anmälan. Vi prioriterar nybörjare till denna kurs.

Vi ber dig att inte använda starka dofter, t ex parfym, hårspray eller liknande på grund av eventuella allergier/överkänslighet hos kollegor och ansvariga när du deltar på Sporrens aktiviteter.

När du anmäler dig som deltagare samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka bekräftelse och information.
Vi delar inte mejladressen med någon annan. Vi sparar mejladressen sex månader efter avslutat årsmöte. 

Dela med dig: