Startsida Umeå kommun
Barn som springer i en korridor. Chattbubbla med texten: Vad händer på höstlovet?

Tipsa om aktiviteter på höstlovet

Snart höstlov! Arrangerar du en aktivitet som riktar sig till lovlediga ungdomar? Tipsa om den på www.umea.se/handerpalovet. Kommunala verksamheter, föreningar, enskilda grupper och du som i övrigt är arrangör kan tipsa om aktiviteter. Tillsammans skapar vi ett bra utbud och gör det synligt för barn, ungdomar och föräldrar.

Kommunen samarbetar med evenemangskalendern "Allt om Västerbotten" för att erbjuda alla lovfirare en bra kalender på webben. Evenemang för unga på lovet på alltomvasterbotten.se visas också på www.umea.se/handerpalovet. När du klickar på ett evenemang i kalendern kommer du till alltomvasterbotten.se där du kan läsa mer om evenemanget.

Bidra med tips

Kommunala verksamheter, föreningar, enskilda grupper och andra kan tipsa om sina aktiviteter. Ordnar du en aktivitetet under höstlovet, lämna tips till lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet. Läs mer hur du gör på sidan.

Tidigare år har det kommit massor av bidrag till lovkalendern. Vi hoppas att det finns samma engagemang i år och att många arrangörer lägger in sina aktiviteter i lovkalendern. Tillsammans skapar vi ett bra utbud av aktiviteter och gör det synligt för barn, ungdomar och föräldrar.

Instruktioner för kalendern

När du lämnar dina tips till kalendern via "Allt om Västerbotten" finns det några saker att tänka på. Läs instruktioner via länken nedan för att säkerställa att evenemanget hamnar korrekt i kalendern.

Instruktioner för hur du lägger till aktiviteter