Startsida Umeå kommun
Ungdomar som springer i snö. En pratbubbla med texten: Vad händer på sportlovet?

Tipsa om aktiviteter på sportlovet

Snart sportlov! Arrangerar du en aktivitet som riktar sig till lovlediga ungdomar? Tipsa om aktiviteten på www.umea.se/handerpalovet. Kommunala verksamheter, föreningar, enskilda grupper och du som i övrigt är arrangör kan tipsa om aktiviteter. Tillsammans skapar vi ett bra utbud och gör det synligt för barn, ungdomar och föräldrar.

I Umeå kommun händer många roliga aktiviteter under sportlovet för alla lovlediga barn och ungdomar. Lägg in även din aktivitet i evenemangskalendern "Allt om Västerbotten" så visas den också på vår lovkalender, www.umea.se/handerpalovet.

Bidra med tips

Kommunala verksamheter, föreningar, enskilda grupper och andra kan tipsa om aktiviteter. Ordnar du en aktivitetet under sportlovet, lämna tips till lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet. Läs mer hur du gör på sidan.

Tidigare år har det kommit massor av bidrag till lovkalendern. Vi hoppas på samma engagemang i år och att många arrangörer lägger in sina aktiviteter i lovkalendern. Tillsammans skapar vi ett bra utbud av aktiviteter och gör det synligt för barn, ungdomar och föräldrar.

Instruktioner för kalendern

När du lämnar tips till kalendern via "Allt om Västerbotten", läs instruktioner via länken så att evenemanget hamnar rätt i kalendern.

Instruktion för att lägga in aktivitet i lovkalendern