Startsida Umeå kommun
Pojke som står vid bassängkanten

2020-06-05

Umeå kommuns bad har öppet som vanligt. Vi följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Om du känner dig frisk – välkommen att bada!

Mer information om virusspridning och Umeå kommuns bad

Obbolabadet

Obbolabadet är ett tempererat utebad med en 25-metersbassäng och en plaskbassäng för de mindre barnen. Vid badet finns stora gräsytor, så ta med en picknickfit och tillbringa hela dagen här. Om du inte har med dig eget fika finns en kiosk där du kan köpa glass, godis och dricka.

Vid badet finns också en beachvolleybollplan som där du som besöker kan spela under badets öppettider, du kan låna en boll i kiosken. När badet är stängt är planen öppen för spontanidrott och du får då ta med egen boll.

Öppettider

Obbolabadet har stängt för i år, vi ses igen sommaren 2021!

Priser

Priser på Obbolabadet


Pris

Barn 0–1 år

gratis

Barn 1–17 år

20 kr

Vuxen

40 kr


Kontakt

Obbolabadet
Linjevägen 96, Obbola
090- 16 35 39
storsjohallen@umea.se

Karta

Bada säkert

Tänk på det här när du besöker badet:

  • Var noga med handhygienen
  • Undvik trängsel
  • Håll avstånd
  • Uppdatera dig om myndigheternas rekommendationer
  • Välkommen att bada och simma hos oss om du känner dig frisk
Mer information

Direktiv för sommaren 2020

Utomhusbad har enligt folkhälsomyndighetens direktiv inga begränsningar när det gäller antal besökare. Dock måste vi alla ta ansvar och hålla avstånd av omtanke för varandra. Om personalen upplever att det inte är möjligt för besökare att hålla avstånd till varandra kan därför insläppet till badet tillfälligt stängas. Entré till badet kommer öppna så snart som det är möjligt.

Träning online

Tips till dig som håller dig hemma men ändå vill hålla igång: Häng med på Storsjöhallens roliga live-streamade träningspass som du kan göra hemma. 

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus