Startsida Umeå kommun

Korttidsvikariat

Är du intresserad av att söka ett extrajobb? Umeå kommun driver många verksamheter där det finns behov av korttidsvikarier och tillfälliga resursförstärkningar.

Vill du få arbetslivserfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet? Eller har du tagit ut din examen men inte fått fast anställning än? Kanske är du nyfiken på hur det är att jobba i olika verksamheter? Då är det dig vi söker! Bemanningscentrum behöver vikarier som kan gå in på kort varsel inom kommunens olika verksamhetsområden för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande.

För att bli aktuell som vikarie hos oss ska du söka tjänst som korttidsvikarie eller extrajobb inom de områden du är intresserad av. Du hittar tjänsterna på lediga jobb-sidan.

Vad händer sedan?

När du har anmält ditt intresse att arbeta som korttidsvikarie går vi igenom din ansökan för att bedöma dina meriter. Vi kallar därefter till intervju utifrån de behov som finns i verksamheterna. Vi går igenom alla inkomna ansökningar och hör av oss så fort vi har ett besked att lämna.

Kontakt

Har du frågor om korttidsvikariat och hur du söker till våra verksamheter, kontakta:

Jobbsupport
090-16 10 99, tryck 1
jobb@umea.se

Stadshuset
Skolgatan 31
901 84 Umeå

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus