Startsida Umeå kommun

Meny för Solgårdens vård- och omsorgsboende

För att minska risken för smittspridning är det inte längre möjligt för personer som inte bor på boendet att komma till matserveringen för att äta frukost, lunch eller middag. Detta gäller från och med måndag 16 mars 2020 och så länge situationen kräver det.

Vecka 13

Måndag

Lunch

Korvgryta med potatis


Dessert

Frukt

Tisdag

Lunch

Pankopanerad fiskfilè, kall sås, potatis


Dessert

Hallonkräm

Onsdag

Lunch

Palt


Dessert

Fruktsoppa

Torsdag

Lunch

Morotssoppa, bröd, pålägg


Dessert

Päronhalva grädde

Fredag

Lunch

Köttbullar, brunsås och potatis 


Dessert

Chokladpudding grädde



Till varje måltid serveras varma grönsaker, råkost och lämpligt tillbehör. Med reservation för förändringar.

Vecka 14

Måndag

Lunch

Kycklinggryta, ris/potatis, råkost


Dessert

Bäryoghurt

Tisdag

Lunch

Fläsklägg och rotmos


Dessert

Bärkräm

Onsdag

Lunch

Köttgryta potatis, råkost


Dessert

Frukt

Torsdag

Lunch

Köttfärssoppa mjuktbröd pålägg


Dessert

Vaniljris med mandariner

Fredag

Lunch

Janssonsfrestelese


Dessert

Drottningkompott glass



Till varje måltid serveras varma grönsaker, råkost och lämpligt tillbehör. Med reservation för förändringar.

Vecka 15                      

Måndag

Lunch

Pannbiff med sås och potatismos


Dessert

Persika med kesogrädde

Tisdag

Lunch

Stekt fläsk, löksås och potatis


Dessert

Aprikoskräm

Onsdag

Lunch

Kålpudding med sås och potatis


Dessert

Frukt

Torsdag

Lunch

Broccolisoppa med mjukt bröd och pålägg


Dessert

Stekta äpplen och vaniljvisp

Fredag

Lunch

Laxpudding med skirat smör


Dessert

Choklad dessert



Till varje måltid serveras varma grönsaker, råkost och lämpligt tillbehör. Med reservation för förändringar.

Vecka 16                         

Måndag

Lunch

Leverbiff, gräddsås och potatis


Dessert

Fruktcocktail med vispgrädde

Tisdag

Lunch

Fiskgratäng med potatis


Dessert

Bärkräm

Onsdag

Lunch

Raggmunk med bacon


Dessert

Kaka

Torsdag

Lunch

Köttsoppa, bröd och pålägg


Dessert

Fruktkompott

Fredag

Lunch

Kasslergratäng med ris eller potatis


Dessert

Bäryoghurt



Till varje måltid serveras varma grönsaker, råkost och lämpligt tillbehör. Med reservation för förändringar.

Vecka 12



Måndag

Lunch

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos


Dessert

Nyponsoppa med vispad grädde

Tisdag

Lunch

Bruna bönor med stekt fläsk


Dessert

Bärkräm

Onsdag

Lunch

Pastagratäng


Dessert

Frukt

Torsdag

Lunch

Ärtsoppa


Dessert

Tunnpannkaka med grädde och sylt

Fredag

Lunch

Köttfärslimpa med sås och potatis


Dessert

Jordgubbskräm



Till varje måltid serveras varma grönsaker, råkost och lämpligt tillbehör. Med reservation för förändringar.


Kontakt

Restaurangen
0930-291 49

Karin Risberg
enhetschef
090-16 17 76
070-330 99 28
karin.risberg@umea.se

Coronavirus

Råd från myndigheter/advice from authorities: www.umea.se/coronavirus